PRP facial

Cine nu își dorește tinerețe fără bătrânețe? Mai ales când apar primele semne ale îmbătrânirii pe chipul tău, ”recâștigarea” tinereții devine un deziderat. Medicina estetică a evoluat formidabil în ultimii ani și există astăzi multiple proceduri de rejuvenare facială. Dar dacă ți-aș spune de o terapie 100% naturală, cu biocompatibilitate de 100% și cu efecte pe termen lung?

Ce trebuie să știi despre terapia tip PRP facial?

PRP (Platelet-Rich Plasma) sau ”Plasma bogată în trombocite” reprezintă una din cele mai moderne terapii de estetică din lume, având rezultate remarcabile în revitalizarea țesuturilor. PRP-ul sau terapia “Vampir” presupune folosirea lichidului intercelular (plasma), îmbogățit cu trombocite, din sângele propriu.

Cantitatea de sânge prelevată de la pacient este infimă și este ulterior prelucrată prin intermediul unei tehnologii speciale, astfel încât rezultatul este o plasmă bogată în trombocite. Ulterior, aceasta este aplicată prin injectare cu micro-ace la nivelul feței, după ce inițial a fost aplicată o cremă anestetică.

Când este recomandată terapia tip PRP facial?

Plasma bogată în trombocite stimulează producția de colagen ceea ce ajută la repararea și regenerarea pielii, în mod natural. Cu alte cuvinte, procesul de îmbătrânire devine mai lent, iar organismul luptă cu factorii externi nocivi, care duc la îmbătrânirea epidermei.

Spre deosebire de alte proceduri de întinerire faciale minim-invazive (toxina botulinică sau acidul hialuronic), PRP-ul are efecte pe termen lung, nu doar pe moment. PRP-ul ajută organismul să se vindece singur, natural, fără folosirea unor substanțe chimice iar posibilitatea apariției reacțiilor alergice sau a infecțiilor este aproape inexistentă, deoarece plasma provine chiar din sângele pacientului.

Clinica Brotac Medical Exclusive este dotată cu cea mai performantă tehnologie în estetica facială și pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de tratamente de reîntinerire, întreținere și frumusețe. Esteticianul nostru, preocupat de domeniul frumuseții și a terapiilor care continuă să revoluționeze industria de beauty, îți va oferi consiliere personalizată, în funcție de nevoile tenului tău, pentru a alege cea mai bună variantă pentru tine.

Procedurile de estetică facială pe care le poți găsi la Clinica Brotac Medical Exclusive sunt: PRP facial, Mezoterapie cu microace, Oxigenare hiperbarică, Tratament Hydrafacial, Masca LED, Radiofrecvența bipolară.

Similar Posts