Estetică facială

Stilul de viață și factorii externi, precum expunerea la soare, vântul, frigul excesiv, poluarea chimică şi biologică, modificările hormonale, scăderea producţiei de colagen, subţierea pielii datorată acţiunii radicalilor liberi, modificările de la nivelul oaselor faciale, dietă, fumatul, grăbesc procesul de îmbătrânire și afectează aspectul pielii.

5.0 (699 ratings)

Estetică facială | Intreținere | Tratamente

Esteticianul nostru, preocupat de domeniul frumuseții și a terapiilor care continuă să revolutioneze industria beauty, vă pune la dispoziție o gamă variată de tratamente de reîntinerire, întreținere și frumusețe, adaptate problemelor cu care se confruntă tenul dumneavoastră.

Estetică facială & Medicina regenerativă

  • Estompare riduri fine
  • Tesut cutanat mai ferm si mai tanar
  • Curățarea tenului
  • Stimulează producția de colagen
  • Lifting facial
  • Refacerea structurii părului
TestimonialE

Cateva pareri despre noi

Cuvintele de lauda vin doar in urma muncii noastre la un nivel cat mai ridicat de performanta si calitate.

Dupa unul din meciurile mele am simtit o durere in zona genunchiului iar in urma efectuarii controlului medical am ajuns la recomandarea medicului la Clinica Brotac Medical Exclusive. In urma tratamentului cu Prolozone m-am recuperat foarte repede.
Benjamin Adegbuyi
Sportiv de performanta
Am apelat la serviciile dr. Brotac in urma unei recomadari si ii multumesc pe aceasta cale pentru modul in care am fost tratata medical.
Personalul Clinicii Brotac Medical Exclusive este de inalta calitate profesionala.
Nicole Cherry
Artist
Sportul de performanta aduce pe langa satisfactii, provocari ale limitelor fizice, accidentari si dureri de uzura. De fiecare data Brotac Medical Exculsive mi-a fost un partener de nadejde. Echipa Dr. Cornel Brotac, m-a ajutat sa depasec momente foarte dificile.
Alexa Teodorescu
Campioana JU-JITSU
In urma unei probleme medicale am apelat la serviciile Clinicii Brotac Medical Exclusive si pot spune ca mi-am recapatat mobilitatea 100% si am obtinut chiar un tonus mult mai bun.
Hagiu Laurentiu
Sportiv


Suntem alături de dumneavoastră de peste 15 ani.

Ai o întrebare pentru noi? Specialiștii noștri sunt pregătiți să răspundă!