Fitness medical

Fitness medical este sinergia care se întâmplă atunci când profesioniștii specializați pe exerciții fizice (kinetoterapeuții) și medicii de recuperare medicală, lucrează împreună pentru elaborarea unui program individual adaptat la starea de sănătate a pacientului, cât și ținând cont de istoricul medical al acestuia, pentru a îmbunătăți condiția fizică a pacientului și a maximiza rezultatele.

5.0 (699 ratings)

La ce ajută

 • Obținerea unei greutăți optime
 • Ameliorarea bolilor cronice
 • Recuperarea după hernie de disc
 • Corectarea posturii: sciatică
 • Corectarea posturii: lordoză
 • Recuperarea condiției fizice după intervenții chirurgicale

Fitness vs. fitness medical

Spre deosebire de antrenorii personali clasici întâlniți în cluburile de fitness, personalul Brotac Medical Exclusive este alcătuit din fizioterapeuți, kinetoterapeuți, asistenți medicali și medici de recuperare medicală și astfel, fiecare persoană care trece pragul clinicii, va beneficia de un program personalizat de fitness, adaptat în funcție de bolile cronice de care suferă și va efectua exercițiile sub îndrumarea și atenta monitorizare a kinetoterapeutului care înlocuiește un antrenor personal clasic.

Tratamente ce sprijină fitness-ul medical & recuperarea medicală

Acesta este un tratament pe bază de aminoacizi naturali, extrem de eficient pentru ameliorarea durerilor de picioare cauzată de circulația sanguină slabă (boală vasculară periferică, PVD), dar și pentru grăbirea regenerării celulare.

Spre deosebire de alți antioxidanți, ALA este solubil atât în apă, cât şi în grăsimi, ceea ce înseamnă că va funcționa în tot corpul.

Beneficiile tratamentului cu acesta sunt exploatate pe scara largă în terapiile anti-aging, având efecte benefice și asupra imunității, prevenției unor boli precum cele cardiovasculare, dar și combaterea anemiei.

Alcătuit din trei aminoacizi esențiali (cisteină, glutamat și glicină), este adesea menționat ca detoxifiant principal pentru capacitatea sa incredibilă de a promova sănătatea corpului.

Preturi

IMpreuna pentru sanatate. cele mai bune optiuni

Sedință
€40

 • 1 Sedintă
 • Kinetoterapeut personal
 • Acces nelimitat la toate dotarile

Abonament
€400

 • 12 sedinte
 • Kinetoterapeut personal
 • Acces nelimitat la toate dotarile

Fitnessul medical se adresează tuturor celor care au avut sau au probleme de sănătate, au suferit o intervenție chirurgicală, au fost implicați în accidente ce le-au lăsat urmări fizice, au urmat un program de recuperare medicală. De cele mai multe ori la finalizarea programului de recuperare medicală, nu este recomandată revenirea la activitățile sportive practicate înaintea accidentării.

De asemenea, acesta este indicat persoanelor care au o viață sedentară și doresc o îmbunătățire a condiției fizice prin schimbarea stilului de viață, sub îndrumarea experților în reabilitare și pe baza unui program de exerciții personalizat pe nevoile acestora, ținând cont de istoricul medical cât și de starea actuală de sănătate a fiecăruia.

Nu pot apărea atâta timp cat planul de tratament este stabilit in urma unui consult și a unei anamneze făcute de medicul de specialitate. Daca întâmpinăm anumite dureri și probleme ale aparatului locomotor ce persistă, atunci apelăm la consultul medicului.

TestimonialE

Ce ne recomandă?

Peste 20,000 de pacienți care și-au recăpătat sănătatea și vitalitatea

Dupa unul din meciurile mele am simtit o durere in zona genunchiului iar in urma efectuarii controlului medical am ajuns la recomandarea medicului la Clinica Brotac Medical Exclusive. In urma tratamentului cu Prolozone m-am recuperat foarte repede.
Benjamin Adegbuyi
Sportiv de performanta
Am apelat la serviciile dr. Brotac in urma unei recomadari si ii multumesc pe aceasta cale pentru modul in care am fost tratata medical.
Personalul Clinicii Brotac Medical Exclusive este de inalta calitate profesionala.
Nicole Cherry
Artist
Sportul de performanta aduce pe langa satisfactii, provocari ale limitelor fizice, accidentari si dureri de uzura. De fiecare data Brotac Medical Exculsive mi-a fost un partener de nadejde. Echipa Dr. Cornel Brotac, m-a ajutat sa depasec momente foarte dificile.
Alexa Teodorescu
Campioana JU-JITSU
In urma unei probleme medicale am apelat la serviciile Clinicii Brotac Medical Exclusive si pot spune ca mi-am recapatat mobilitatea 100% si am obtinut chiar un tonus mult mai bun.
Hagiu Laurentiu
Sportiv


Suntem alături de dumneavoastră de peste 15 ani.

Ai o întrebare pentru noi? Specialiștii noștri sunt pregătiți să răspundă!