Hematologie

Hematologia este acea ramură a medicinei care se ocupă cu studiul, diagnosticarea și tratamentul bolilor sângelui și ale organelor hematopoietice.

5.0 (699 ratings)

Despre Hematologie

Sângele poate fi un fluid foarte important, existent în vasele de sânge, cu roluri multiple. Sângele este conectat la centru printr-un sistem de vase, reprezentat de sistemul vascular. Pe lângă rolul de transportator al elementului de la plămâni către toate țesuturile sau către oricare dintre țesuturi și de transportarea nutrienților, este responsabil în plus pentru activitățile sistemului, servind la combaterea infecțiilor.

Afectiunile diagnosticate si tratate

  • Anemii
  • Limfoame maligne
  • Mielom Multiplu
  • Hemofilie
  • Leucemii acute si cronice
  • Trombopenii si trombocitoze
  • Trombopatii
  • Trombofilii
TestimonialE

Cateva pareri despre noi

Cuvintele de lauda vin doar in urma muncii noastre la un nivel cat mai ridicat de performanta si calitate.

Dupa unul din meciurile mele am simtit o durere in zona genunchiului iar in urma efectuarii controlului medical am ajuns la recomandarea medicului la Clinica Brotac Medical Exclusive. In urma tratamentului cu Prolozone m-am recuperat foarte repede.
Benjamin Adegbuyi
Sportiv de performanta
Am apelat la serviciile dr. Brotac in urma unei recomadari si ii multumesc pe aceasta cale pentru modul in care am fost tratata medical.
Personalul Clinicii Brotac Medical Exclusive este de inalta calitate profesionala.
Nicole Cherry
Artist
Sportul de performanta aduce pe langa satisfactii, provocari ale limitelor fizice, accidentari si dureri de uzura. De fiecare data Brotac Medical Exculsive mi-a fost un partener de nadejde. Echipa Dr. Cornel Brotac, m-a ajutat sa depasec momente foarte dificile.
Alexa Teodorescu
Campioana JU-JITSU
In urma unei probleme medicale am apelat la serviciile Clinicii Brotac Medical Exclusive si pot spune ca mi-am recapatat mobilitatea 100% si am obtinut chiar un tonus mult mai bun.
Hagiu Laurentiu
Sportiv


Suntem alături de dumneavoastră de peste 15 ani.

Ai o întrebare pentru noi? Specialiștii noștri sunt pregătiți să răspundă!