Ozonoterapie

Terapia cu OZON – Ozonoterapie, reprezintă un tratament revoluționar cu efecte pe termen lung și cu acțiuni vindecătoare remarcabile. Ozonul medicinal (oxigen triatomic) este produs cu ajutorul unui dispozitiv cu oxigen gradat prin care trec impulsuri electrice. Ozonoterapia este aplicată cu succes în traumatologia sportivă și în tratamentul oricărui sindrom dureros, deoarece țesutul vătămat prezintă o oxigenare slabă. Cu ajutorul ozonoterapiei, bazată pe un amestec de oxigen şi ozon, țesutului i se oferă, la nivel celular, necesarul pentru refacere şi revenire la normalitate.

5.0 (699 ratings)

 • Combate stresul și insomniile, datorită Intensificării circulației sanguină
 • Elimină reziduurile metabolice din articulațiile aflate în suferință.
 • Întărește și stimulează imunitatea prin producția de interleukine
 • Stimulează mecanismele reparatorii în organism, datorită caracteristicilor bactericide, fungicide si virustatice.
 • Crește mobilitatea articulară și ameliorează funcțiile acestora

Despre Ozonoterapie

Principalele efecte benefice ale ozonului sunt intensificarea circulației sangvine și eliminarea reziduurilor metabolice și a toxinelor din articulațiile aflate în suferință, oxigenarea țesuturilor inflamate și dureroase, blocarea secreției substanțelor care întrețin inflamația și durerea, stimularea mecanismelor reparatorii în organism. Ozonul are acțiune miorelaxantă și prin aceasta creștere mobilitatea articulațiilor și aduce ameliorarea funcției acestora.

În tratarea afecțiunilor reumatice, sunt folosite principalele proprietăți ale ozonului: antiviral, antiinflamator şi imunomodulator, cu alte cuvinte regenerează și echilibrează organele şi sistemul de organe, din interior spre exterior.

Ce urmărim prin ozonoterapie

Ozonoterapia este folosita pentru tratarea:

 • Contracturi musculare
 • Tendinite
 • Burșite
 • Fibromiozite
 • Artrite
 • Artroze (coxartroza, gonartroza, etc.)
 • Protruziile și herniile discurilor intervertebrale
TestimonialE

Ce ne recomandă?

Peste 20,000 de pacienți care și-au recăpătat sănătatea și vitalitatea

Dupa unul din meciurile mele am simtit o durere in zona genunchiului iar in urma efectuarii controlului medical am ajuns la recomandarea medicului la Clinica Brotac Medical Exclusive. In urma tratamentului cu Prolozone m-am recuperat foarte repede.
Benjamin Adegbuyi
Sportiv de performanta
Am apelat la serviciile dr. Brotac in urma unei recomadari si ii multumesc pe aceasta cale pentru modul in care am fost tratata medical.
Personalul Clinicii Brotac Medical Exclusive este de inalta calitate profesionala.
Nicole Cherry
Artist
Sportul de performanta aduce pe langa satisfactii, provocari ale limitelor fizice, accidentari si dureri de uzura. De fiecare data Brotac Medical Exculsive mi-a fost un partener de nadejde. Echipa Dr. Cornel Brotac, m-a ajutat sa depasec momente foarte dificile.
Alexa Teodorescu
Campioana JU-JITSU
In urma unei probleme medicale am apelat la serviciile Clinicii Brotac Medical Exclusive si pot spune ca mi-am recapatat mobilitatea 100% si am obtinut chiar un tonus mult mai bun.
Hagiu Laurentiu
Sportiv


Suntem alături de dumneavoastră de peste 15 ani.

Ai o întrebare pentru noi? Specialiștii noștri sunt pregătiți să răspundă!