Recuperarea Post Covid

Infecția cu SARS-CoV-2 este o boală cu afectare multiplă de organe, iar post Covid, pacienții rămân cu sechele de tipul: respirație îngreunată, anxietate, căderea părului, depresie, dureri musculare, modificări la nivelul ficatului, plămânilor şi inimii.

5.0 (699 ratings)

Scopul recuperării post Covid :

  • Creșterea capacității pulmonare
  • Creșterea capacității de efort
  • Scăderea inflamațiilor din organism
  • Imbunătățirea fluxului sangvin 
  • Imbunătățirea sănătății sistemului circulator 

Simptome după COVID

Pacienții care au trecut prin infecție COVID-19 acuză după boală mialgii – dureri musculare difuze, cu afectarea funcțională variabilă a articulațiilor, asociată sau nu de amorțeli/furnicături (parestezii), oboseală musculară și astenie.

La persoane care au avut forme mai grave de boală, apare afectarea variabilă a funcției ventilatorii, acuză adesea post-infecție COVID scăderea capacității respiratorii, dificultăți de adaptare la efort fizic mic și mediu.

Sunt multe studii care atestă faptul că aceste efecte persistă câteva luni bune după vindecarea bolii.

Servicii & terapii

Vă prezentăm o parte din terapiile folosite în recuperarea medicală post Covid

Consultații

  • Consultație Hematologie
  • Consultatie Recuperare Medicală
  • Consultație Medicină internă
  • Consiliere Psihologică

Terapii

În aproape toate cazurile, însă, este recomandat un program complet și complex de recuperare, bazat pe mișcare moderată și practicarea de exerciții ușoare de întărire a musculaturii, odihnă suficientă, alimentație echilibrată.

Sunt încă multe întrebări despre noul corona virus, la care nu avem răspunsuri. Recomandarea pentru pacienții care au trecut prin boala Covid-19 este ca pentru recuperare medicală să consulte medicul specialist și doar în urma evaluării și a consultului de specialitate, să urmeze procedurile de recuperare prescrise.

Nu pot să apară complicații deoarece toate procedurile se efectuează de către personal specializat în urma indicațiilor și recomandările medicilor specialiști. Pe tot parcursul efectuării procedurilor de recuperare medicală, pacienții sunt monitorizați individual de către un specialist al clinicii Brotac Medical Exclusive.

TestimonialE

Ce ne recomandă?

Peste 20,000 de pacienți care și-au recăpătat sănătatea și vitalitatea

Dupa unul din meciurile mele am simtit o durere in zona genunchiului iar in urma efectuarii controlului medical am ajuns la recomandarea medicului la Clinica Brotac Medical Exclusive. In urma tratamentului cu Prolozone m-am recuperat foarte repede.
Benjamin Adegbuyi
Sportiv de performanta
Am apelat la serviciile dr. Brotac in urma unei recomadari si ii multumesc pe aceasta cale pentru modul in care am fost tratata medical.
Personalul Clinicii Brotac Medical Exclusive este de inalta calitate profesionala.
Nicole Cherry
Artist
Sportul de performanta aduce pe langa satisfactii, provocari ale limitelor fizice, accidentari si dureri de uzura. De fiecare data Brotac Medical Exculsive mi-a fost un partener de nadejde. Echipa Dr. Cornel Brotac, m-a ajutat sa depasec momente foarte dificile.
Alexa Teodorescu
Campioana JU-JITSU
In urma unei probleme medicale am apelat la serviciile Clinicii Brotac Medical Exclusive si pot spune ca mi-am recapatat mobilitatea 100% si am obtinut chiar un tonus mult mai bun.
Hagiu Laurentiu
Sportiv


Suntem alături de dumneavoastră de peste 15 ani.

Ai o întrebare pentru noi? Specialiștii noștri sunt pregătiți să răspundă!