Screening gratuit pentru copii

Recuperarea medicală la copii

În general tratamentele administrate copiilor sunt diferite de cele pentru adulți, pentru că cei mici au alte nevoi, iar corpurile lor răspund în alt mod decât ale celor mari. Același lucru este valabil și când vine vorba de recuperarea medicală la copii. Nu doar exercițiile vor fi diferite, dar interacțiunea, grija și atenția trebuie să fie pe măsură, ca tratamentul să dea roade.

De unde începem?

În primul rând, trebuie luată în calcul sensibilitatea copiilor. Ei vor reacționa mai puternic la durere, iar frica de tratament le poate bloca evoluția. De aceea este necesar ca cel mic să se simtă în primul rând confortabil în spațiul în care este tratat și să aibă o relație bună și prietenoasă cu terapeutul său. Ordinele și strictețea nu sunt benefice în acest caz pentru că pot bloca răspunsul copiilor, aceștia refuzând să comunice eventualele dureri și disconfortul care pot apărea pe parcursul tratamentului. Un terapeut bun va sta jos cu copilul, va avea o discuție lungă cu el și se va împrieteni cu cel mic, punând încă de la început bazele unei comunicări bune.

Tratamentul și recuperarea

Fiecare copil va primi un tratament modelat după nevoile personale, care poate să conțină mai multe variante de recuperare medicală. Totul pornește de la primele analize, iar ca acestea să ofere un răspuns cât mai cuprinzător clinica Brotac pune la dispoziție screeningul gratuit pentru copii. Astfel, atât medicul cât și părinții vor putea înțelege nevoile copilului pentru ca cel mic să primească un tratament amplu și corespunzător. După acest screening, medicul va decide dacă copilul are nevoie de kinetoterapie, masaj medical, gimnastică medicală, electrostimulare sau o combinație dintre toate tratamentele.

Odată ce nevoile celui mic vor fi înțelese și schema cea mai potrivită este decisă, tratamentul va începe. Cu grijă, atenție și blândețe, chiar mascând totul într-o joacă, se vor vedea în scurt timp rezultatele, iar cel mic se va putea bucura din nou de copilăria sa!

Screening gratuit pentru copii

Vă prezentăm să completați formularul de mai jos pentru a beneficia de promoție

Campanie screening gratuit

IMPORTANT – gratuitatea screening-ului pentru copii se asigură numai la clinica noastră din Șoseaua Nordului 98l, București

TestimonialE

Ce ne recomandă?

Peste 20,000 de pacienți care și-au recăpătat sănătatea și vitalitatea

Dupa unul din meciurile mele am simtit o durere in zona genunchiului iar in urma efectuarii controlului medical am ajuns la recomandarea medicului la Clinica Brotac Medical Exclusive. In urma tratamentului cu Prolozone m-am recuperat foarte repede.
Benjamin Adegbuyi
Sportiv de performanta
Am apelat la serviciile dr. Brotac in urma unei recomadari si ii multumesc pe aceasta cale pentru modul in care am fost tratata medical.
Personalul Clinicii Brotac Medical Exclusive este de inalta calitate profesionala.
Nicole Cherry
Artist
Sportul de performanta aduce pe langa satisfactii, provocari ale limitelor fizice, accidentari si dureri de uzura. De fiecare data Brotac Medical Exculsive mi-a fost un partener de nadejde. Echipa Dr. Cornel Brotac, m-a ajutat sa depasec momente foarte dificile.
Alexa Teodorescu
Campioana JU-JITSU
In urma unei probleme medicale am apelat la serviciile Clinicii Brotac Medical Exclusive si pot spune ca mi-am recapatat mobilitatea 100% si am obtinut chiar un tonus mult mai bun.
Hagiu Laurentiu
Sportiv


Dorești screening gratuit pentru copilul tău?

Completează acum formularul de pe această pagină!