Diabetul scade imunitatea organismului nostru pentru a lupta cu o varietate de boli. Aceste boli se manifestă atunci când nu se acordă atenția cuvenită pentru gestionarea diabetului. O astfel de problemă este ulcerul piciorului. Piciorul este o parte a corpului care, în general, scapă de îngrijirea obișnuită. Când se întâmplă acest lucru, pielea și țesuturile piciorului încep să se deterioreze. Această deteriorare poate fi exacerbată de o infecție suplimentară care duce la o rană. Asemenea răni tind să dureze mult pentru a se vindeca sau a reapărea după vindecare sau, uneori, pur și simplu nu se vindecă deloc, mai ales la diabetici și sunt denumite ulcere ale piciorului diabetic.

Prevalența tot mai mare a ulcerelor piciorului diabetic este de așteptat să crească nevoia de dispozitive de terapie cu oxigen hiperbaric, ceea ce este de așteptat să stimuleze creșterea pieței globale de oxigen hiperbaric în perioada de prognoză. Potrivit Centrului Național pentru Informații Biotehnologice, prevalența ulcerelor piciorului diabetic (DFU) în rândul pacienților spitalizați din China a variat între 4% – 10% în 2015.

Dr. Ruke adaugă: „Oamenii nu sunt conștienți și foarte dezvăluiți despre îngrijirea picioarelor până când de obicei este prea târziu, ceea ce duce adesea la întârzierea consultării și a tratamentului.”

Protocolul obișnuit de tratament pentru terapia cu oxigen hiperbaric în rănile diabetice este administrare la 2,0 până la 2,4 ATA timp de 90 de minute pe zi, timp de 30 până la 40 de zile.

Vezi mai multe despre ->


Similar Posts