Ozonoterapia | Brotac Medical Exclusive

Ai auzit de cele mai noi terapii cu efecte miraculoase de la Brotac Exclusiv Medical? Terapia cu ozon are rezultate deosebite atât în domeniul medical, fiind recomandată ca tratament pentru diverse afecțiuni, cât și în domeniul cosmetic, ca remediu anti-aging.

Ce trebuie să știi despre terapia cu ozon (ozonoterapia) ?

Ozonoterapia este un tratament minim invaziv care folosește un amestec oxigen-ozon, cu efecte pe termen lung și acțiuni curative remarcabile.

Principalele efecte benefice ale ozonului sunt intensificarea circulației sangvine și eliminarea reziduurilor metabolice și a toxinelor din articulațiile aflate în suferință, oxigenarea țesuturilor inflamate și dureroase, blocarea secreției substanțelor care întrețin inflamația și durerea și stimularea mecanismelor reparatorii în organism. Ozonul are acțiune miorelaxantă, ce ajută la îmbunătățirea mobilității articulațiilor și ameliorează funcția acestora.

Principalele proprietăți ale ozonului: antiviral, antiinflamator şi imunomodulator sunt folosite în tratarea afecțiunilor reumatice, având capacitatea de a regenera și echilibra organele şi sistemul de organe, din interior spre exterior.

Când este recomandată terapia cu ozon (ozonoterapia)?

Cel mai des întâlnite afecțiuni în care este recomandată terapia cu OZON sunt:

  • Contracturi musculare
  • Tendinite
  • Burșite
  • Fibromiozite
  • Artrite
  • Artroze (coxartroza, gonartroza, etc.)
  • Protruziile și herniile discurilor intervertebrale

Ozonoterapia este aplicată cu succes în traumatologia sportivă și în tratamentul oricărui sindrom dureros, deoarece țesutul vătămat prezintă o oxigenare slabă. Cu ajutorul ozonoterapiei, bazată pe un amestec de oxigen şi ozon, țesutului i se oferă, la nivel celular, necesarul pentru refacere şi revenire la normalitate.

La Brotac Exclusiv Medical pacienții noștri beneficiază de următoarele tipuri de terapie cu Ozon:

  • Hemotransfuzie: Hemotransfuzia cu Ozon presupune prelevarea unei cantități de sânge venos (50-100-150ml), din vena cubitală, care este combinat cu o cantitate egală de Ozon, de o anumită concentrație, după care este reperfuzată pacientului.
  • Tratament autoimun: Acest tratament inovativ, conceput de Dr. Cornel Brotac, pe bază de feromoni proprii, împreună cu alte componente, sub acțiunea directă a ozonului, activează sistemul imunitar modificând lanțul ADN, astfel, anticorpii reușesc să neutralizeze alergiile, bacteriile, chiar și cele mai rebele infecții.
  • Infiltrații cu Ozon: Infiltrațiile cu Ozon sunt o formă de tratament alternativ cu specific ortopedic, folosite cu succes în scop antiinflamator, anti-ageing, pentru combaterea durerilor prin creșterea cantității de oxigen din organism.

Similar Posts