Îți dorești să ai grijă de fertilitatea ta?

  • Ai primit de la medic recomandare de suplimente pentru îmbunătățirea calității ovocitelor?
  • Ai lipsă de nutrienți esențiali pentru fertilitatea ta sau vrei să îți optimizezi aportul de nutrienți?
  • Vrei să iți pui organismul în cea mai bună formă pentru concepția naturală sau prin procedura de fertilizare in vitro?

Atunci te așteptam la Brotac Exclusive cu un pachet de tratamente perfuzabile special concepute să îți susțină și să îți îmbunătățească fertilitatea.

Cum te ajută fiecare procedură în parte

  • Ozonoterapia este recomandată femeilor cu rezervă ovariană diminuată, ocluzie tubară, precum și celor aflate la o vârstă reproductivă avansată, celor au avut eșecuri repetate la procedura FIV sau care vor să-și îmbunătățească calitatea ovocitelor.
  • Vitamina D

Vitamina D crește șansele de a concepe și de a rămâne însărcinată. Studiile demonstrează că femeile cu un nivel  bun de vitamina D au avut de 3 ori mai multe șanse de a rămâne însărcinate.

Vitamina D ajută la producerea hormonului anti-müllerian (AMH), care măsoară rezerva ovariană a unei femei. Creșterea aportului de vitamina D are potențialul de a îmbunătăți calitatea ovocitelor, ceea ce mărește șansele de a concepe.

Deficitul de vitamina D este considerat un factor de risc pentru avort spontan.

  • Acid Folic

Administrarea de suplimente antioxidante, cum ar fi acidul folic, poate reduce stresul oxidativ și orice inflamație rezultată. În ceea ce privește fertilitatea, ca antioxidant, acidul folic poate îmbunătăți calitatea ovocitelor.

În plus, pentru femeile care se luptă să conceapă, s-a demonstrat că acidul folic ajută la prevenirea complicațiilor timpurii ale sarcinii care pot duce la avort spontan și este esențial pentru dezvoltarea sănătoasă a creierului și a măduvei spinării bebelușului.

  • Vitamina C

Vitamina C este unul dintre cei mai siguri și mai eficienți nutrienți, spun experții. Beneficiile vitaminei C includ protecția împotriva deficiențelor sistemului imunitar, a bolilor cardiovasculare, a problemelor de sănătate prenatale, a ochilor și a pielii.

Tu ai grijă de tine! Ai grijă de viitorul tău copil!

Și noi avem grijă de tine cu profesionalism, tratament personalizat și empatie!

În doar 6 săptămâni dă un super boost fertilității tale și programează-te la numărul de telefon 0751775219

Similar Posts