Kinetoterapie Brotac Exclusive Medical

Așa cum nutriția poate juca un rol în ameliorarea sau controlul anumitor afecțiuni, la fel și exercițiile fizice pot fi ”medicamentele” potrivite pentru anumite probleme de sănătate.

Kinetoterapia este o specialitate a medicinei de recuperare care remediază dizabilitățile locomotorii și poate fi folosită pentru îmbunătățirea mobilității articulare sau a tonifierii musculaturii. Kinetoterapia ajută și la ameliorarea funcției de coordonare, controlul și echilibrul corpului, la adaptarea capacității la efort, la reeducarea respiratorie sau a capacității de relaxare. Kinetoterapia este folosită de asemenea și în scop preventiv, pentru o serie de afecțiuni de sănătate.

Când apelezi la Kinetoterapie?

Cel mai frecvent, ședințele de kinetoterapie sunt recomandate de specialiști în cazuri de recuperare post-operatorie sau reprezintă alegerea pacientului pentru îmbunătățirea și restaurarea mobilității pentru o mai bună calitate a vieții. Cu toate acestea, kinetoterapia este recomandată și în alte situații de sănătate, precum:

  • recuperare după traumatisme
  • afecțiuni ortopedice
  • leziuni degenerative
  • recuperare după intervenții neurochirurgicale
  • recuperare după intervențiile chirurgicale în afecțiuni ale coloanei
  • ameliorarea durerilor
  • îmbunatățirea posturilor sau corectarea acestora pentru prevenirea patologiei

De ce să apelezi la kinetoterapeuții de la Brotac Medical Exclusive?

Kinetoterapeuții de la Brotac Medical Exclusive sunt calificați în diagnosticarea și tratamentul problemelor articulare și musculare. Specialiștii clinicii noastre stabilesc obiective realiste care te vor ajută să devii cât mai activ din punct de vedere fizic și sunt alături de tine cu sfaturi și sprijin pe tot parcursul tratamentului. Kinetoterapeuții de la Brotac Medical Exclusiv ascultă nevoile și așteptările pacienților, lucrând împreună pentru a planifica cel mai potrivit tratament pentru orice condiție individuală.

Trebuie să știi că indiferent de problemele pe care le poți întâmpina în legătură cu aparatul locomotor, toate acestea se pot trata eficient dacă soliciți ajutor specializat încă de la primele simptome. Și cel mai important, ar trebui să previi, înainte ca durerile să îți strice starea de sănătate sau calitatea vieții.

Similar Posts