L-PROPIONIL CARNITINA

L-PROPIONIL CARNITINA este un derivat aminoacid natural. Aceasta există sub mai multe forme. L-Propinoil Carnitina este foarte potrivita pentru problemele asociate cu fluxul sanguin, cum ar fi boala arteriala periferica si hipertensiunea arteriala. Ea poate functiona prin intermediul productiei de oxid nitric, care imbunatateste circulatia sangelui.

L-Carnitina joaca un rol crucial in productia de energie, prin faptul ca transporta acizii grasi in mitocondriile celulelor din corpul nostru. Mitocondriile mai sunt numite si „uzinele energetice ale celulei”.

Acesta este un tratament pe baza de aminoacizi naturali, extrem de eficient pentru ameliorarea durerilor de picioare cauzată de circulația sanguină slabă (boală vasculară periferică, PVD), dar și pentru grăbirea regenerării celulare.

Afecțiuni:

  • Boala arteriala periferica
  • Hipertensiune arteriala

Persoanele care au o alimentatie dezechilibrata sau din care lipsesc produsele de origine animala ar putea avea nevoie sa ia suplimente cu L-carnitina sau s-ar putea sa fie nevoie sa manance anumite alimente imbogatite cu carnitina.

Similar Posts