Bioarginina

Bioarginina este unul dintre cei mai versatili aminoacizi naturali, din punct de vedere metabolic. Beneficiile tratamentului cu acesta sunt exploatate pe scara largă în terapiile anti-ageing, având efecte benefice și asupra imunității, prevenției unor boli precum cele cardiovasculare, dar și combaterea anemiei.

Cercetările au confirmat că nivelurile ridicate de oxid nitric susțin răspunsul imunitar în organism.

Arginina este folosită în special de sportivi, deoarece este vorba de un aminoacid care ajută organismul să producă oxid nitric. Acesta este un neurotransmițător foarte important care ajută la dilatarea vaselor și îmbunătățește de asemenea, circulația sângelui.

Afecțiuni

  • Diabet
  • Hipertensiune

Beneficii

  • Antiinflamatoare
  • Imbunătățește fluxul sanguin in artere

Este necesară pentru organism din mai multe motive. Aceasta reprezintă una din cele trei substanțe necesare pentru formarea creatinei, este necesară pentru producția proteinelor și stimulează eliberarea de insulină.

Arginina se găsește în diverse surse alimentare, în special în carne, mai precis în carne roșie, în carne de pasăre precum piept de pui și curcan, în pește și produse lactate. Se mai găsește în semințe de dovleac, boabe de soia, arahide, spirulină, năut și linte.

Similar Posts