Tratamente naturiste pentru regenerarea celulară

Corpul uman este format din celule care au o capacitate de regenerare absolut uimitoare. În fiecare zi mor și se nasc între 70 și 80 de miliarde de celule în organismul nostru. În funcție de fiecare organ, celulele au o durată de viață diferită, dar o dată la șapte ani se încheie un ciclu de regenerare complet al tuturor celulelor din corp.

Din păcate, stilul de viață agitat și stresant, alimentația și poluarea pot îngreuna regenerarea celulară. Toxinele care ajung în corpul nostru îmbătrânesc celulele și pot încetini procesul de refacere. Regenerarea depinde foarte mult de calitatea „combustibilului” primit.

Un stil de viață sănătos este categoric important pentru menținerea sănătății, dar uneori factorii externi nu depind de noi. Chiar și alimentele care aparent sunt sănătoase pot ascunde diverse vicii, poluarea orașului în care trăim este greu de controlat și multe din produsele de igienă și îngrijire folosite conțin la rândul lor toxine. Toate acestea influențează negativ celulele și puterea lor de regenerare.

Pe lângă o atenție mai mare când vine vorba de alimentație sau produsele cosmetice, există diverse terapii care pot ajuta la regenerarea celulară. Acestea vor fi recomandate de către medicul dumneavoastră în funcție de afecțiunea de care suferiți și tipul de celule care necesită ajutor în regenerare. Partea cea mai bună a acestor tratamente este faptul că ele sunt naturale, cea ce înseamnă că nu vor avea efecte adverse și nu vă vor chinui corpul.

Tratamente naturiste pentru regenerarea celulară

PRP sau terapia vampir constă în infiltrații cu plasmă îmbogățită cu trombocite și citokine obținută direct de la pacient (din sângele acestuia) și care tratează diferitele artroze cât și rupturile de menisc, rupturile de ligamente încrucișate, rupturile musculare și tendinite sau tendinoze.

Prolozone este un tratament inovativ, care combină ozonul cu vitaminele și mineralele și a cărui efect este permanent, stopând procesul degenerativ și ajutând la vindecarea cartilajelor. Prolozone este un adevărat aliat în cazul artrozelor.

În funcție de nevoile dumneavoastră discutați cu medicul despre terapiile naturiste disponibile și ajutați-vă celulele să se regenereze, pentru că, exact cum spune vorba „sănătatea e mai bună decât toate”.

Similar Posts